изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:52 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10-14.05.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 10-14.05.2018






На 11 май, около 15:10 часа в град Добрич е извършена проверка на С.И. (22 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена ръчно свита цигара със суха тревна маса реагираща на канабис. Задържам за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 май, около 14:40 часа в района на гара Север в град Добрич в момент на изсичане на дървета е установен и задържан криминално проявения Р.А. (61 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 май, около 16:00 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Равнец, обл. Добрич, обитаван от С.И. (35 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11 май, около 18:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на моторна машина за трамбоване от местността „Иканталъка” в близост до град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 12 май, около 22:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент находящ се по ул. „Райко Цончев” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата на терасата. По данни на тъжителя е извършена кражба на златни накити и сумата от 1 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 май, около 16:45 часа е получено съобщение за извършена кражба на 140 броя алуминиеви профили от лозов масив в землището на град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 12 май, около 17:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 в района на к.к. Албена. На място е установено, че Р.В. (25 г.) от град Варна, водач на мотоциклет „Кавазаки” поради движение с несъобразена скорост се блъска в задната част на лек автомобил „Дачия” с добричка регистрация. Вследствие на удара, водача на мотоциклета е настанен в МБАЛ Св. Ана в град Варна с фрактура на лява ръка, бедро и глезен, без опасност за живота. Взети са кръвни проби за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 май, около 22:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Кардам, обл. Добрич. На място е установено, че мотоциклет „Априля” управляван от неправоспособния водач М.С. (17 г.)  от с. Кардам губи контрол над МПС и се удря в бордюр. Вследствие на ПТП водача е настанен в МБАЛ Добрич с охлузни рани и натъртвания, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 май, около 05:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Балчик. На място е установено, че лек автомобил „Мерцедес”, управляван от А.А. (36 г.) от град Балчик поради движение с несъобразена скорост се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП водача е настанен в МБАЛ Добрич за наблюдение, без опасност за живота. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,43 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На  12 май, около 23:00 часа в с. Бобовец, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от Е.Х. (26 г.) от с. Топола, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и амфетамин. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама, реагиращо на амфетамин. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 12 май, около 22:50 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Ф.М. (24 г.) от град Тервел. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. В хода на проверката в пътника в автомобила Т.Т. (20 г.)са установени суха тревна маса с тегло 0,73 грама реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 1,15 грама реагиращо на амфеатамин. Двамата са задържани за 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

На 12 май, около 16:00 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Р.К. (28 г.) от град Добрич. В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 1,7 грама  реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 1,9 грама реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 май, около 17:00 часа в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация управляван от М.М. (28 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин.  Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 май, около 18:15 часа е получено съобщение за извършваща се кражба на метални елементи от строителна площадка в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. На място полицейските екипи установяват и задържат криминално проявения Д.Т. (31 г.) от с. Лясково, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 май, около 15:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.А. (24 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 май, около 23:30 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Й.И. (28 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди