изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:20 EEST
Опиталият да убие бившата си Кирил вече на свобода, красивата Лили в паника    
Новини 54-годишният Кирил Атанасов, който преди дни опита да застреля бившата си съпруга в магазин в Свети Влас, вече е на свобода, съобщава Флагман.бг. Взетата мярка за задържане от 72 часа на Кирил вече е изтекла. Очакваше се днес мъжът да бъде конвоиран в Съдебната палата в Бургас, където окръжните магистрати да се произнесат по искането за постоянното му задържане под стража. Това обаче изненадващо не се случи и Кирил вече е на свобода.


От държавното обвинение съобщили за изданието, че искането е внесено в съда още днес, около обяд. Заседание обаче така и не е насрочено. От прокуратурата са поискали охрана за пострадалата Лиляна Балабанова, а на Атанасов е наложена забрана да напуска страната. Медията твърди още, че днес Кирил отново е бил на преглед в УМБАЛ-Бургас като свободен мъж. След посещението на лечебното заведение обаче следите му се губят. Припомняме, че на 8-ми май, около 15:30 часа, Кирил Атанасов нахлул въоръжен в хранителния магазин в центъра на Свети Влас, където екссъпругата му Лили работела като касиерка. Насочил пистолета към главата й и я гръмнал от около метър разстояние в ухото. Веднага след това той насочил дулото към челото си и нанесъл на себе си доста по-сериозно поражение. Двамата били разведени от година, но Кирил не спирал да тормози бившата си жена. Ревнивецът подготвял убийството на Лили и самоубийството си цели два дни. Жената пък няколко пъти подавала жалби в полицията срещу него.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди