изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:49 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР - 15.05.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА МВР - 15.05.2018


На 14 май, около 05:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 150 лева от вендинг машина, находяща се в град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 май, около 10:30 часа е получено съобщение за умишлено увреден колесен трактор „Болгар” паркиран на територията на с. Пленимир, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на остър предмет, неизвестен извършител е увредил 2 броя задни гуми, корпус на резервоар на прикачена пръскачка и акумулаторна батерия. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 май, около 09:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Генерал Тошево.  На място е установено, че Ч.Ч. (18 г.) от град Генерал Тошево, водач на лек автомобил „Мерцедес” с датска регистрация поради движение с несъобразена скорост се блъска в товарен автомобил „Волво” с хасковска регистрация. Вследствие на ПТП няма пострадали, но са нанесени значителни материални щети по двете МПС. Извършените проверки за употреба на алкохол са с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 май, около 12:00 часа е получено съобщение за загубен портфейл в който са се намирали сумата от 250, лични документи и златни накити с тегло 2 грама. От проведените ОИМ и ПСД портфейла е установен в криминално проявения Й.Й. (20 г.) от град Добрич. Личните документи и златни накити са върнати на тъжителя. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 май, около 00:10 часа по околовръстен път на град Добрич посока бул. „Добруджа” е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от В.Н. (30 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди