изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:36 EEST
Журналист: Западните спецслужби побъркаха Сергей Антонов в затвора, тровеха го официално    
Коментари Изминалите 37 г. бяха доказателство за това как геополитиката може да унищожи една човешка съдба. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV журналистът Стефан Солаков по повод опита за убийство на папа Йоан Павел II и процеса срещу Сергей Антонов. Ставаше въпрос за една предварително манипулирана операция на служби в Западна Европа. По това време имаше протести срещу демократичната власт. Хвърляха се тайните служби срещу протестите, финансирани до голяма степен от Съветския блок. Така Мехмед Али Агджа – един беден турски националист, е вкаран в операцията.

Той е изваден от затвора от тайните служби, минал е през България, срещал се е контрабандисти от турската мафия на наша територия. Тогава някой в Италия се сеща, че Агджа преди години е отправил призив папата да бъде разстрелян като назидание, наричал го е "копиеносец на войнстващото християнство". По това време Италия имаше нужда от изпълнител на мокри поръчки и Агджа е нает да стреля срещу по папата, но не да го убие, заяви Солаков. След това минава една година, през която се ражда българската следа. У нас управляващият елит приемаше с пренебрежение информацията за това. Известен турски журналист ни предупреди няколко месеца преди ареста на Сергей Антонов, че ще бъдем вкарани в тази афера, подчерта журналистът. Българската следа е изграждана не без участието на българи, добави той. Антонов беше атакуван с психотропни вещества в затвора. Там италианските власти са го побъркали. За разлика от случая "Скрипал", Антонов го тровеха официално. Тъй като накрая беше неадекватен, го пуснаха под домашен арест и тогава се разбра какви поражения е нанесла обработката в затвора на един нормален човек, заяви Стефан Солаков. За ареста на Антонов е имало подготовка, а и ролята на папата не е толкова миловидна. Той до последно не казваше, че българите са невинни, а на Агджа му прости, каза още Стефан Солаков.
https://www.blitz.bg
  1. Мехмет Али Агджа е арестуван във Ватикана!
  2. Почина известният журналист Боян Трайков
  3. Арестуваха лидера на "Сивите вълци" на българо-турската граница
  4. Ново пет от Али Агджа: Аятолах Хомейни ми каза да убия папата!
  5. Асен Марчевски: “Българската следа” тръгва от убийството на Алдо Моро
  6. "Република": ЦРУ изфабрикува "българската следа"
  7. 2 млн. долара за интервю от Али Агджа
  8. Неотваряното досие "Папа" на българското разузнаване – 28 г. по-късно
  9. Румяна Угърчинска : Българската следа – една брилянтна манипулация на ЦРУ
  10. КПСС и КГБ издали смъртна присъда на папата
  11. Сергей Антонов е бил открит мъртъв в дома си
  12. Паоло Гудзанти: Атентатът срещу папата е бил подготвен от военните разузнавания на България и СССР
  13. Италия ще възобнови разследването на “българската връзка” в атентата срещу папата

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди