изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 16 МАЙ /ВИДЕО/



ОВЕН - Ако сте прозорливи ще ви се даде да откриете не само недостатъците си, но и начините, за справяне с проблемите ви. Това ще обнови силите ви и ще пристъпите към делата си с по-голямо желание и ентусиазъм.

ТЕЛЕЦ - Ако сте прозорливи ще ви се даде да откриете не само недостатъците си, но и начините, за справяне с проблемите ви. Това ще обнови силите ви и ще пристъпите към делата си с по-голямо желание и ентусиазъм.

БЛИЗНАЦИ Пазете се от конфликти, освен, че отнемат от силата ви, може и да се компрометирате сами. Последното е малко вероятно, но не е невъзможно. Внимавайте и се грижете за нещата, които определяте, като важни и ще имате добри резултати.

РАК - Вземайки нещата в свои ръце, ще се погрижите за всичко, което очаква вниманието ви, и вниквайки в детайлите, ще създавате предпоставки за добри последващи развития на делата си.

ЛЪВ - Вътрешният ви мир е предпоставка за правилни решения и действия. Добре ориентирани, ще предпочетете най-доброто за себе си, заради което ще работите с удвоени сили.

ДЕВА - С отговорно отношение и поведение към семейството и обкръжението ви ще се заемете с нещата, които считате, че са важни и навременни.

ВЕЗНИ - Не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви.

СКОРПИОН - Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени.

СТРЕЛЕЦ - Много от вас ще работят по служебните си ангажименти и занимания, приключвайки ги според очакванията си. Но като цяло денят е подходящ за придобиване на нови знания, само подготовка и общуване с приятни за вас хора.

КОЗИРОГ - Развитие на личен въпрос ще премине през неочаквани трудности, но запазете притесненията за себе си, няма нужда да натоварвате и друг с проблемите си, важно е, че ще се справите.

ВОДОЛЕЙ - Търпимост и смирение, и в същото време желание за промяна. Ако сте наблюдателни може да установите повторение на ситуации от миналото, които ще ви подтикнат към размишления.

РИБИ - Възможно е да се затрудните в изпълнение на задача, която обмисляте от дълго и това да отнеме голяма част от деня ви. В процеса на работа притесненията ви ще отпаднат, което е знак, че вървите в правилна посока.

Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди