изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:51 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 16.05.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 16.05.2018





  • На 15 май, около 12:30 часа по ул. „Ген. Г. Попов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” без регистрационни табели, управляван от криминално проявения В.Н. (30 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.
  • На 15 май, около 12:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на електромотор и електрически предпазители от съоръжение за товарене на зърно в района на ЖП гара в град Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 15 май, около 16:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Нова Камена село Кочмар, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Дачиа” с варненска регистрация при маневра завой, без да подаде светлинен сигнал засича и удря в предната част изпреварващия микробус „Форд” с добричка регистрация управляван от Я.Я. (36 г.) от град Варна. Вследствие на сблъска двете МПС напускат пътното платно. От настъпилото ПТП е пострадал водача на лекия автомобил „Дачия” 29-годишната Д.С. от с. Момчилово, обл. Варна. Жената е настанена в МБАЛ Добрич с диагноза комоцио, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.
  • На 15 май, около 13:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал по ул. „Кирил и Методий” в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Опел” с добричка регистрация реализира ПТП с пресичащия пътното платно М.И. (40 г.) от град Добрич. Водача на МПС отвежда пешеходеца в МБАЛ Добрич, където същия е настанен с охлузни рани на глава и крайници, без опасност за живота. Двамата участници в ПТП са с отрицателни проби за употреба на алкохол. На водача на автомобила и пешеходеца са съставени АУАН по ЗДвП. ПТП е обслужено по административен ред.
Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди