изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:01 EET
Обичаният от цял Свиленград Стоян седна зад волана на фиата си и се случи голяма трагедия    
Новини
64-годишният Стоян Янев от Свиленград загина при катастрофа. Инцидентът е станал по обяд на 15-и май, пише stmost.info. Янев пътувал сам в автомобила си „Фиат“ по стария път от Любимец към Свиленград. На прав участък внезапно загубил управлението, преминал през насрещната лента и се ударил челно в крайпътно дърво. От удара колата се извъртяла в обратна посока с увредена предница.


Минути по-късно шофьорът е откаран в безсъзнание в свиленградската болница. Извършена му е операция, при която е констатирано силно разкъсване на черния дроб. Вследствие на обилен вътрешен кръвоизлив, въпреки усилията на лекарите, той умира. Положихме всички усилия да го спасим, но кръвозагубата беше много голяма – над 3 литра, заяви хирургът д-р Ермов, управител на стационара. Трудно е да се каже сега каква е причината за катастрофата, казаха разследващи инцидента. Сблъсъкът е станал на прав, сух участък от пътя, без участието на друго превозно средство. Според близки на загиналия, преди злополучния ден той се оплаквал от болки в гърдите. Възможно било да е получил сърдечен пристъп по време на движение, предполагат те. Предстои да му бъде направена аутопсия, която може би ще хвърли повече светлина. Стоян Янев е дългогодишен зъботехник, хората го познават като много добър професионалист и лъчезарен човек.
https://www.blitz.bg

Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди