изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:21 EEST
Кола помете възрастна жена на тротоара след страховит сблъсък на варненско кръстовище    
Новини
Кола помете 67-годишна жена на тротоара. Инцидентът е станал около 13:10 часа днес във Варна, съобщават от полицията в морската столица. На кръстовището на бул. „Хр. Смирненски” и ул. „Подвис” станала катастрофа между лек автомобил „Тойота”, управляван от 43-годишна жена от Варна, и „Фолксваген” с 22-годишен шофьор от Бургас.


След сблъсъка между двата автомобила вторият се е отклонил от траекторията си и е блъснал жена, намираща се на тротоара. 67- годишната пешеходка е откарана незабавно в болнично заведение, където е починала. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производсвтво.

https://www.blitz.bg
Кола помете 67-годишна жена на тротоара. Инцидентът е станал около 13:10 часа днес във Варна, съобщават от полицията в морската столица. На кръстовището на бул. „Хр. Смирненски” и ул. „Подвис” станала катастрофа между лек автомобил „Тойота”, управляван от 43-годишна жена от Варна, и „Фолксваген” с 22-годишен шофьор от Бургас. След сблъсъка между двата автомобила вторият се е отклонил от траекторията си и е блъснал жена, намираща се на тротоара. 67- годишната пешеходка е откарана незабавно в болнично заведение, където е починала. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производсвтво.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/kola-pomete-vzrastna-zhena-na-trotoara-sled-strakhovit-sblsk-na-varnensko-krstovishche_news600883.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди