изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:09 EEST
Мистериозна и зловеща катастрофа край София! Дирят сиво "Ауди А3" (СНИМКИ)    
Новини Мистериозна и зловеща катастрофа се е разиграла вчера на Северната скоростна тангента край София. Инцидентът е станал в посока Казичене при Бенковски. Това става ясно от пост на мъж на има Дани Зафиров във фейсбук групата „Видяно в София“. Той е роднина на тежко пострадалия мъж, пътувал в смазаната до неузнаваемост кола. Според него виновник е сиво "Ауди А3", което целенасочено ги е ударило.


 Но ето какво разказа мъжа за зловещия инцидент (публикуваме думите му без редакторска намеса): „Здравейте, пиша с огромна молба към всички които могат да помогнат!!!!! На 17.05.2018 около 5.30/5.40 сутринта мои роднина движещ се по Северна скоростна тангента посока Казичене при Бенковски и Кубратово...бива избутан в задницата от Ауди А3 около 2000 г цвят Сив.


След чукването колата ни се завърта удря се няколко пъти и пада в дерето...Аудито обаче изчезва!!!!! Момчето е в тежко състояние с травми.


Моля за достоверна информация ако някой е присъствал по време на удара да даде повече информация и най-важното НОМЕРА НА АВТОМОБИЛА Повтарям сива audi a3 1998-2001 г.... Нашата кола е Seat toledo сива на цвят!!! Почти сигурно е че удара е умишлен и трябва да си понесе последствията виновника...

ПРЕДЛАГАМЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!!!!!!! За връзка 0898310125 или лично съобщение


https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди