изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:04 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


  • ЕДНА МАЛКА ДОБРИЧКА принцеса се роди на личния ден – 9 май в столицата. Едиа е уникалното име на мъничкото момиченце, което проплака в деня на Европа и Деня на победата – за радост на бабите и дядовците в Добрич и най-вече на кака си – малката Ая. Ние от НДТ желаем на мама Цвети и татко Андриан, тяхното момиченце да расте здраво, умно, палаво и усмивката да не слиза от личицето му – за радост на всички, които го обичат! Към поздравите от сърце се присъединяват всички добротворки от дамски клуб „Майчина грижа“, където членува баба Катя!
  • ЕДНА СТИЛНА ДАМА празнува днес рожден ден – главната счетоводителка на Психодиспансера и общински съветник от групата на ГЕРБ – Добрич, Петя Обретенова. Да е здрава, да успява - както досега, да се справя виртуозно с оскъдните финанси на здравното заведение, да има много приятели, да има много Добро и Светлина в живота й… И още безкрай хубави неща желаем на г-жа Обретенова ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Светлана Георгиева – собственик на счетоводна къща „Светлана”. Пожеланията към дамата са за здраве, обич, успехи в личен и служебен план и много сбъднати мечти!
  • РОЖДЕНИК днес е общинският съветник от групата на ГЕРБ в Каварна Адриан Ялнъзов. Да е здрав, да успява във всичките си добри начинания и да работи с хъс за просперитета на хората от общината са пожеланията към него!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди