изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:28 EEST
51-ГОДИШЕН ПОЛУЧИ ИНФАРКТ И КАТАСТРОФИРА ПРЕД СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ /ОБНОВЕНА/    
Новини51-годишен мъж от Добрич получи инфаркт, катастрофира на метри пред Спешното отделение и издъхна зад волана. Съпругата му е ранена. Трагедията се разиграла в 00.50 ч. на 20 май. Според зам.-директора на Многопрофилната болница за активно лечение д-р Бисер Ботев, позовавайки се на очевидци и на разказа на пострадалата жена, по-рано вечерта мъжът получил стягане в областта на сърцето. Тъй като съпругата му била употребила алкохол, макар и в много малко количество, мъжът решил, че може да шофира до Спешното, още повече, че семейството живее близо до болницата – в района на Пинета.

Веднага след бариерата на болницата добричлията изведнъж се хванал за сърцето и казал: „умирам, умирам”. Вероятно болката в гърдите станала много силна и той е получил масивен миокарден инфаркт.  В резултат на това се е получило неконтролирано натискане на педала на газта, след което колата се е преобърнала в двора на болницата.
От ОД на МВР – Добрич, официалната информация по случая гласи следното, цитираме: ”51-годишен мъж от град Добрич след извършен преглед в Спешно отделение потегля с лекия автомобил, губи контрол над МПС и се преобръща по таван в двора на болницата.”
„Това абсолютно не е вярно. Мжът е идвал за преглед, но не е успял да стигне до Спешното. Проверил съм всички регистри – и на Спешното, и на болницата. Пациент с такова име нито е лежал в нашата болница, нито пък е бил пациент на Спешно отделение”, бе категоричен д-р Ботев, който бе дългогодишен началник на Спешно отделение. Съпругата е пострадала при преобръщането на колата. Тя е със счупване на лявата ръка. Обработена е в Спешно отделение и след това настанена в отделението по ортопедия. В съзнание е, контактна е.
Тепърва съдебно-медицинската експертиза ще показва дали мъжът е починал от инфаркт или вследствие на катастрофата. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди