изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 23 МАЙ /ВИДЕО/


ОВЕН – Резултатите от изпълнението на краткосрочната ви програма ще ви харесат, а новите предизвикателства ще ви стимулират да продължите.
ТЕЛЕЦ - Днес насочете вниманието си към занимания, целящи подобряване на физиката, здравето и образованието ви, ползата от тях ще бъде видима и ще ви носи удовлетворение.
БЛИЗНАЦИ - Натовареността ви през последните дни е видима и се отразява на настроението ви. В стремежа си да свършите всичко може да се по изнервите, но не унивайте.

РАК - Развитията днес ще донесат повече добро настроение на онези от вас, които с активността си показват стремеж към професионално и лично развитие.
ЛЪВ - Развитията днес ще донесат повече добро настроение на онези от вас, които с активността си показват стремеж към професионално и лично развитие.
ДЕВА - Отдавайки значимото на важните неща, ще се погрижите и за всичко останало, което ви вълнува сега. Не влизайте в конфликти с никого, защото това ще ви изтощи и остави без сили.


ВЕЗНИ - Без да жалите сили и време, ще се погрижите да свършите добре планираните задачи, а също и за нуждите на семейството си, насърчавайки полезните  занимания на близките си.
СКОРПИОН - Изберете онези свои занимания днес, с които да балансирате емоциите, вълненията и чувствата, които бушуват у вас. Придавайте значение и на хората до себе си, грижите ви не са достатъчни, за да вникнете в душите им.


СТРЕЛЕЦ - Въпросите, които ви притесняват изискват да сте в подходяща кондиция, за да свършите работа, без загуба на средства и нерви.
КОЗИРОГ - В личните ви дела ще получите шанс и това ще ви позволи да проявите активността си в печеливша посока.
ВОДОЛЕЙ - Помислете за себе си, нуждаете се от повече отдих и по-малко тревоги, за да сте пълноценни и запазите и занапред борбения си дух.
РИБИ - Днес е противопоказно да се поддавате на гнева, избягвайте конфликти и неконтролирани изблици на емоции, за да съхраните енергията си за полезните занимания, които предвиждате.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди