изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:12 EET
Пореден ад на магистрала „Тракия“ с преобърнат автобус! ОБНОВЕНА    
Новини
Истински ад се е разиграл преди минути на автомагистрала „Тракия“. Това научи ексклузивно БЛИЦ от свои читател. По думите му катастрофата е между автобус и ТИР. Инцидентът е станал близо до входа за град София. „Ударили са се зверски. Автобусът се е катурнал на една страна. Гледката е идентична с тази от фаталния петък 13-и от миналия месец, когато автобус се обърна на „Тракия“ и загинаха неколцина души“, казва читателят ни.


АПо негови данни хората излизат от обърналия се рейс през един от прозорците. Читателят ни е категоричен, че има пострадали пътници. Не е ясно чия е вината за катастрофата. „Движението в района е силно затруднено. Май даже го спряха“, казва още читателят ни.


Кръв заля АМ "Тракия" след мелето с рейс и турски ТИР до София! 7 линейки извозват пострадалите, а един от тях...
Кръв заля АМ "Тракия" след мелето с рейс и турски ТИР до София! 7 линейки извозват пострадалите, а един от тях...

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/intsidenti/katastrofi/prvi-snimki-krv-zalya-am-trakiya-sled-meleto-s-reys-i-turski-tir-do-sofiya-7-lineyki-izvozvat-postradalite-a-edin-ot-tyakh_news602124.html

Ситуацията на магистрала „Тракия“ се оказва все по-кървава с всяка изминала минута. БЛИЦ научи, че ранените при катастрофата са над 10 души. „Има тежко пострадали хора. Линейките са около седем. Медиците, пожарникарите и полицаите работят трескаво“, каза пред медията ни свидетел на катастрофата. Мъжът е категоричен, че изпод катурналия се рейс има затиснат човек. БЛИЦ научи, че автобусът е от градския транспорт, който обслужа крайните квартали на София. ТИР-ът, ударил се с него, пък е с турска регистрация. „Чух полицаите и пожарникарите да говорят, че ще трябва да режат ламарините на рейса, за да измъкнат затиснатия. Дано не се случи най-лошото“, казва свидетелят. Той поясни, че цялото платно на аутобата, където е станала катастрофа, е осеяно с авточасти на рейса и ТИР-а, както и с изпочупени стъкла. Междувременно от Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че "временно движението при км 3 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в една от трите ленти поради ПТП".

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди