изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:26 EET
5 женски фантазии за секса    
Любопитно
Сексуалните фантазии са отличен начин да разнообразите интимния си живот. Ето за какво мечтаят някои жени и понякога това е не само невероятно, но и заразно!


„Обичам да мечтая за взаимно доминиране по време на секса. Нека той отново и отново ме докарва до оргазъм. Обсъждала съм го с приятелките си и те признават, че подобно нещо се случва много рядко. Изключение правят случаите на секс между партньори от един пол, но този вариант не е за мен”, признава 26-годишната Алиса.

„Много ми се иска да пробвам качествен BDSM секс. Харесва ми да си мисля, че ще ми върже ръцете и ще прави с мен каквото поиска (по-точно това, за което се разберем). Иска ми се да говоря всякакви мръсотии и да ползвам секс играчки”, споделя 30-годишната Олга.

„Идеята за секс на публично място не ми излиза от главата – в мола, в библиотеката или в дома на приятели. Възможно е това да се дължи на факта, че сексуалният ми живот рядко излиза извън пределите на спалнята. Би ми се искало да пробвам и с непознати или със двойка съпрузи”, разказва 23-годишната Марина.

„Искам да идем на купон с гаджето ми и там да съблазня някое момиче, което не е пробвало тройка. Приятелят ми обаче не е много навит”, споделя 25-годишната Дейна.

„В моята фантазия не приличам на себе си. Аз съм феминистка, но искам да правят секс с няколко мъже, които не се познават. Но доминиращата съм аз. И би било много добре, ако всичко се случва срещу прозореца”, казва 27-годишната Анна./jenata.blitz.bg

  1. Най-честите сексуални фантазии на мъжете /18+/
  2. 5-те топ мъжки фантазии
  3. Най-вълнуващите места за секс
  4. Какво означават сексуалните фантазии
  5. Разкодирай секс сънищата си
  6. Топ 10 на сексуалните фантазии на жените
  7. Сексуалните фантазии на жените
  8. 10-те най-повтарящи се секс фантазии при жените
  9. Секс пози, на които жените не могат да се наситят
  10. Кой са най-странните сексуални фантазии
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди