изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:24 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА




  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Правда Димова – една дама, за която няма тайни в тънкостите на европейските проекти. Да е здрава, да има много поводи за лично щастие и професионално удовлетворение желаем на г-жа Димова ние от НДТ!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на приятеля на По-добрия вестник Митко Михайлов, който празнува на 25 май. Да е здрав, да е обичан, да успява във всичките си добри начинания и да му се случват само хубави неща!
  • РОЖДЕН ДЕН на 26 май празнува доц. д-р Божана Байчева – директор на Колеж Добрич към ШУ „Еп. Константин Преславски“. От здраве, професионални успехи, лични поводи за щастие и много приятели да не отърве – желаем ние от НДТ! И нека ръководеното от нея учебно заведение ни кара да се гордеем с постиженията на възпитаниците му!
  • РЪКОВОДСТВОТО НА ГЕРБ – Добрич поздравява с рождения му ден евродепутата  и председател на Контролната комисия на партията Емил Радев, който празнува на 26 май. Пожеланията към рожденика са за здраве, активна и ползотворна работата за родината и много поводи за професионално удовлетворение и лично щастие!
  • РОЖДЕНИК НА 26 МАЙ е Димитър Чернев – съветник в община Добричка, излъчен от ПП ГЕРБ и член на общинското ръководство на партията. Пожеланията към него са за здраве и успешна работата за просперитета на най-голямата българска община.
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на общинския съветник от Шабла Кирил Николов, който празнува на 27 май. За здраве, лични и професионални успехи и много хъс в работата за благото на хората от крайморската община са пожеланията към рожденика!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди