изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:06 EEST
СУ „АСЕН ЗЛАТАРОВ“ В ШАБЛА ИЗПРАТИ СВОИТЕ АБИТУРИЕНТИ    
ОбразованиеСУ „Асен Златаров“- Шабла, изпрати своите зрелостници от випуск 2018 година – 11 момичета и момчета с класен ръководител Дарина Давидова.


Техни официални гости бяха кметът на община Шабла Мариян Жечев, председателят на Общинския съвет д-р Йорданка Стоева, Йордан Йорданов – депутат от „Обединени патриоти“, Таня Янакиева- началник отдел „Образование, култура, младежки дейности и спорт“, Атанас Атанасов – управител на СОД „Албена“, Нина Петрова – председател на училищното настоятелство, Йордан Михайлов – бивш директор на местното училище.
Сред присъстващите бяха и техните първи учители, привели ги през училищния праг - Керанка Аврамова и Антония Янакиева.
Под звуците на „Върви народе възродени“ в изпълнение на градския духов оркестър с диригент Панко Добрев, училищният двор се огласи от възпитаниците на училището, близки, роднини и приятели на абитуриентите. За тях удари последният училищен звънец.
Първи своя поздрав отправи директорът на училището Петранка Валентинова. Тя приветства зрелостниците и обяви, че през годината, в която те завършват училище, се навършват 165 години образователно дело в Шабла. Пожела им „вяра и успех в живота“.
„На добър път!“ пожела на абитуриентите кметът Мариян Жечев, а на останалите ученици успешно завършване на годината.
От името на родителите говори Илиян Христакиев. Той пожела на младите хора да бъдат здрави и да следват мечтите си. Да направят своя осъзнат избор, да не се притесняват от грешките си, защото нищо в живота не е провал, защото родителите им ще бъдат винаги до тях.
Празникът продължи с поздравите на единадесетокласниците. В памет на своя съученик Ивелин Йорданов дванадесетокласниците пуснаха балони в небето.
Специален поздрав за абитуриентите беше музикалният поздрав от солистите на „Фара бенд“ Десислава Донева и Красимир Бончев.
С български ритми, в изпълнение на танцов състав „Бърборино“ при НЧ „Зора 1898“ – Шабла, с ръководител Гергана Дафова, завърши празничният ден за учениците от 12 клас.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди