изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:32 EEST
Най-сексуалната баба в света пусна в мрежата свои СНИМКИ 18+ ВИДЕО    
Светска клюка47-годишната Джина Стюард, получила званието "най-сексуалната баба в света", публикува в Инстаграм снимки топлес. При това жената признала, че бюстът й е силиконов, направила го преди 10 години.


По думите на Джина, тайната на красотата и младостта й се крие в правилното хранене и здравословния живот. Освен това "силиконовата баба" споделя на феновете си, че никога не е злоупотребявала с ботокс. Снимките получиха хиляди лайкове

https://www.blitz.bg

Джина Стюарт е родом от Златния бряг и е един от финалистите за Miss Maxim 2018.


Тя е зашеметяващ модел, има четири деца, което обаче въобще не й попречи да отвее останалите претендентки в конкурса. Не е чудно, защото тази секси блондинка изглежда много по-млада от възрастта си, съобщава Daily Mail.



В същото време Джина, която има над 40 хиляди души в Instagram, е навършила 47 години. Година по-рано тя стана баба, а сега има 10-месечна внучка.
Джина има двама сина и две дъщери на възраст 27, 25, 23 и 4 години.
Снимка © Instagram / strawberriesandcream1







"Преди 10 години имах операция за увеличаване на гърдите. Но никога не съм си слагала ботокс или филъри, защото искам да старея красиво. Няма тайна на младостта ми. Животът е твърде кратък, затова приемете себе си.", твърди Джина Стюарт.



Моделът казва, че иска да спечели наградата в размер на 10 000 долара, за да дари тези пари на приятелката си, която наскоро претърпяла удар. В профила си участничката казва, че нейното най-добро качество е чувство за хумор.
Снимки © Instagram / strawberriesandcream1



https://novini247.com/













 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди