изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:04 EEST
По "светлия пример" на скандалната танцьорка Габи: Вижте какво меле предизвика пиян търновски шофьор    
НовиниПияната танцьорка Габриела Медарова, която в средата на месец април помля 10 паркирани автомобила в пловдивския квартал "Кючук Париж", си има последовател. Рано тази сутрин 39-годишен шофьор помля три паркирани автомобила във Велико Търново. Зрелищното меле е станало рано на ул. ''Полтава'' в старата столица.


Кадри, запечатали последствията от опасното му шофиране, се появиха във фейсбук групата "Дивотия до шия". Водач на "Фолксваген Голф" последователно е нацелил колите, спрени на улицата. Няма данни за пострадали. От кадрите във Фейсбук обаче се вижда, че материалните щети са доста сериозни. Очевидци споделят, че шофьорът е карал с висока скорост, колата му е криволичела, а пък след инцидента самият той леко се олюлявал. По-късно от МВР потвърдиха, че пробата за алкохол на шофьора е била положителна. Мъжът е на 39 години, от Велико Търново. Той е откаран в болница за изследвания.
https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди