изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:07 EEST
28-ГОДИШНИЯТ ГАНЧО ЗАДИГНА ОБОРОТА НА ПРОСТИТУТКА    
Ред и сигурност28-годишният Ганчо Г. от Добрич е подсъдим по дело за грабеж, съобщиха от Окръжен съд – Добрич. Срещу него е повдигнато обвинение за това, че на 5 май 2016 г. е ограбил две проститутки, като употребил за това заплашване, чрез насочване на пистолет към потърпевшите. Според обвинението, от едната жена бил отнет мобилен телефон заедно със СИМ карта, на обща стойност 62 лв., а от другата 250 лева, като деянията са извършени при условията на продължавано престъпление и опасен рецидив.


Пострадалите жени работели като проститутки на околовръстния път в Добрич. След като били заплашени с оръжие и ограбени, нито една от двете не съобщила в полицията за случилото се.
Месец по-късно, при специализирана полицейска акция, едната от потърпевшите била установена да проституира в същия район и била отведена в полицията за съставяне на предупредителен протокол. В една от стаите на полицейското управление тя видяла табло със снимки на издирвани лица, сред които била и снимката на Ганчо. Едва тогава жената разказала пред органите на реда за грабежа, като заявила, че е разпознала нападателя си в лицето на подсъдимия.
Пострадалите жени бяха конституирани като частни обвинители и граждански ищци по делото. Всяка от тях е предявила граждански иск за сумата от 5000 лева за причинените й от деянието неимуществени вреди, както и иск за обезщетение за нанесените имуществени вреди.
Производството преминава по общия ред с призоваване на всички свидетели и вещи лица. Показания пред съда дадоха двете пострадали жени. Разпитани бяха и 20 от общо 26 свидетели по делото, а подсъдимият заяви, че на този етап не желае да дава обяснения. Процесът ще продължи на 6 юли, от 9.00 часа. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди