изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:43 EET
Черна вест от Окръжна болница: Почина доведеният син на Емилия.    
Новини
Почина 19-годишното момче от катастрофата на автомагистрала "Тракия", станала на 24 май. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ "Св Анна". "За съжаление, въпреки усилията на лекарите, 19- годишният Феди Башур е починал. Припомняме, че той пострада много тежко при катастрофа на АМ "Тракия" и беше хоспитализиран в УМБАЛ "Св. Анна" - София в много тежко състояние", пишат още от болничното заведение.


Както е известно, в четвъртък следобед, Феди е управлявал колата на баща си на АМ Тракия. Вътре били Жорж Башур и годеницата му, певицата Емилия. На 37-ия километър на магистралата Феди шофирал с висока скорост и навлязъл от сух в мокър участък. Получилият се аквапланинг станал причина за трагедията на пътя. За щастие Емилия и Жорж са отърваха с леки травми и риск за живота им няма. 19-годишният младеж бе в крайно тежко състояние със сериозно увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите бяха песимистични.

.https://www.blitz.bg.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди