изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:12 EET
5 зодии, чиито представители не са (непременно) създадени за брак    
Хороскоп

При някои представители на определни зодии става дума за личностни особености, заради които бракът с тях се превръща в предизвикателство. Без съмнение човек трябва да притежава определени качества, за да живее в брачен съюз. Може да бъде и трудно за някого да съжителства с друг човек.



1. Овен

Ако сте предстaвители на тази зодия, проблемите в любовта може би често ви съпътстват. Идва един момент в отношенията, когато става ясно, че въобще не сте спокойни и уравновесени, а приемате някои ситуации твърде лично, а и сте твърдоглави. Може би често избухвате, когато нещо не се случва според очакванията...

Такъв тип поведение в дългосрочен план може да се окаже трудно поносимо. Търпението също не е сред силните ви страни. Добрата новина е, че Овните са много лоялни приятели.

2. Близнаци

Когато се сближите с представителите на този знак, можете да се сблъскате с другото им лице. Това може да ви накара да се пазите от близнаците, което определено не е формулата за дългосрочна връзка.

Близнаците са склонни и към егоцентризъм и песимизъм и често се водят от мотото, че брачното щастие завършва с драматичен развод. Добрата новина е, че те са много комуникативни и са чудесни партньори за сладки приказки и задълбочени разговори.

3. Лъв

Лъвовете не обичат да им се противоречи, което определено е пречка за отношения, в които често има две мнения и то противоположни.

Те не могат да понесат да не са в центъра на събитията. Освен това са и много суетни. Добрата новина за тях е, че са харизматични, страстни и общителни.

4. Стрелец

Ако сте Стрелец, бракът може да ви дойде в повече, защото не обичате да губите. Често в партньорството на Стрелците се създава атмосфера, в която другият се чувства като на състезание. Това не са най-добрите предпоставки за функциониращ брак.

Освен това Стрелците много държат на безусловната си свобода и чувстват брака като някакво ограничение. Добрата новина за тях е, че са чудесни партньори за пътешествия, заредени с авантюристичен дух.

5. Водолей

Подобно на Стрелците Водолеите обичат независимостта. Освен това са бунтарски настроени и са доста непостоянни, което се оказва предизвикателство в една връзка.

Добрата новина за тях е, че са креативни творчески натури и държат на справедливостта.

https://life.dir.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди