изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:40 EET
Нови страшни данни за катастрофата с преобърнатия автобус до Враца    
Новини
Инцидентът с автобуса, който се преобърна и затисна кола край Враца е станал към 7 часа сутринта. Лекият автомобил е ударил автобуса странично и за това се е преобърнал. В него са пътували 7 деца, които са леко пострадали. Предстои да проверим какво точно е състоянието им и дали са носели предпазни колани. В момента взимат кръвна проба на шофьора, за да бъде ясно дали не е нарушил и това важно правило да не се кара под влиянието на алкохол.


Според първоначалната информация общо четирима пътници – един от автобуса и трима от леката кола, са откарани в болница за преглед. Състоянието им не е тежко. Според разкази на очевидци, цитирани от bTVq хората в автобуса е трябвало да го напуснат през счупените му прозорци.


Инцидентът е станал на кръстовището с Криводолско шосе. Пътнически автобус „Исузу“ е пътувал по линията Лиляче – Враца, когато на кръстовището на обхода шофьорът не е спрял на знак „Стоп“, а направо излязъл на международния път Е-79. В този момент от Видин е идвал монтански „Опел Астра“, който директно е ударил странично автобуса и го е обърнал на пътя. При падането автобусът на "Автобусни превози" Враца е затиснал лекия автомобил. От челния удар колата е напълно размазана и е истинско чудо оцеляването на шофьора. На мястото на катастрофата са пристигнали три линейки и всички пострадали са откарани в болница.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди