изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:12 EEST
ЛЕВСКИ СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА ЕВРОПА    
Спорт Отборът на Черно море отстъпи с 1:4 от Левски в баража, даващ право на участие в Лига Европа. Мачът се игра на стадион “Георги Аспарухов” в столицата.


Левски стартира двубоя с домакински натиск и съумя да създаде първата опасност в мача. В 7-ата минута Паулиньо стреля, но право в ръцете на Макенджиев. В 25-ата минута Габриел Обертан откри резултата, след като бе изведен отлично в наказателното поле от Жорди Гомес. В 39-ата Серджиу Буш покачи на 2:0 след подаване на Иван Горанов отляво.

Втората част започна по-добре за “моряците”, които успяха да намалят резултата в 56-ата минута. Мехди Фенуш отблизо резлизира с удар по земя. В 66-ата Радослав Василев имаше отличен шанс да изравни с глава, но стреля право в ръцете на Митрев. В 73-ата Фенуш стреля от малък ъгъл, но Божидар Митрев отново спаси. Само две минути по-късно Левски реализира трети гол. Васил Панайотов бе оставен сам пред дъгата на наказателното поле и с топовен шут от 20 метра вкара за 3:1. В 83-ата Горанов реши мача с четвърти гол за Левски. Той падна от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Хасани при центриране на Горанов.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди