изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:57 EET
ДВЕ ПЪТНОТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ    
НовиниДВЕ ПЪТНОТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ



  • На 26 май, около 18:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път град Добрич посока град Варна. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация застига и блъска лек автомобил „Рено” с чужда регистрация. Вследствие на инцидента е пострадала 67 годишна жена от с. Стожер, която се е возела в лек автомобил „Фиат”. Същата е с фрактура на нос, освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Извършените проби за употреба на алкохол на двамата водачи са с отрицателни резултати. ПТП е обслужено по административен ред.
  • .На 27 май, около 02:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Александър Стамболийски” в град Каварна. На място е установено, че водач на лек автомобил „Ауди” с благоевградска регистрация губи контрол над МПС и се блъска в плътна ограда на частен дом. Установен е водача на автомобила Й.К. (14 г.) от град Каварна  и возещия се в МПС криминално проявени Д.Д. (13 г.) от град Каварна. В хода на работа е установено, че МПС е било ПЗО по рано през деня. Автомобила е бил паркиран пред частен имот по ул. „Здравец” в град Каварна. По случа е образувано бързо полицейско производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди