изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:07 EEST
ОПТИМИСТИЧНИ НОВИНИ ЗА САЛАХ    
Спорт Звездата на Ливърпул Мохамед Салах няма да пропусне Мондиал 2018 въпреки контузията, която получи във финала на Шампионската лига срещу Реал (Мадрид), загубен от мърсисайдци с 1:3. Египетският нападател пострада след единоборство със Серхио Рамос и напусна принудително още преди почивката.

Салах не е с извадено рамо и се очаква да пропусне само първата среща на "фараоните" срещу Уругвай. Информацията дойде от неговия близък приятел Али Мажар. "Три седмици, слава богу! Само разтежение, Мохамед ще е готов за игра до три седмици", написа в една от социалните мрежи Мажар.

От Ливърпул още не са обявили официално какво е състоянието на Салах и колко време ще се възстановява той. Самият футболист сподели единствено, че е убеден, че ще е готов за световното първенство в Русия.

Египет започва участието си с мач срещу Уругвай на 15 юни, а след това излиза последователно срещу домакина Русия и Саудитска Арабия.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди