изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:02 EEST
В КАВАРНА ИЗЛЪЧИХА НОВИТЕ ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ ПО ТЕНИС НА МАСА    
Спорт Каварна оправда доверието на Българската федерация по тенис на маса, че може да бъде домакин на голямо състезание от националния календар на родната ни централа. В черноморския ни град бяха излъчени първенците от държавното индивидуално и отборно първенство по тенис на маса за момичета и момчета до 12 години. Шампионите на България са Пресиян Вачев на 11 г. от Свищов и Сиделя Мутлу на 11 от Ардино.

Участие взеха над 100 деца от 24 клуба от страната. Почетен гост на първенството бе Хасан Ахмед Ахмед- личен треньор на легендарната българска шампионка по тенис на маса –Даниела Гергелчева. Генералният секретар на Българска федерация по тенис на маса Цветомир Цонев даде много висока оценка на домакините от Каварна и увери, че всички състезатели от цялата страна са се чувствали прекрасно в прекрасния добруджански град край морето. Състезанието преминава под знака на кандидатурата на Каварна за европейски град на спорта.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди