изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:26 EEST
ДЕМИРЕВА ОТНОВО В ДИАМАНТЕНА БИТКА С ЛАСИЦКЕНЕ    
Спорт Сребърната олимпийска медалистка в скока на височина от Рио де Жанейро 2016 Мирела Демирева отново ще премери сили с най-добрите си конкурентки в сектора. Българката, която на първия си турнир за сезона от Диамантената лига в Шанхай завърши втора с 1.94 м, ще скача на “Пиетро Менеа” в Рим в четвъртък.

Демирева ще се срещне за втори път през сезона със световната шампионка в зала и на открито Мария Ласицкене, която единствена скочи повече от нея в Китай - 1.97 м. Сребърната световна медалистка от Лондон 2017 Юлия Левченко (Украйна) също ще се появи в сектора. Украинката, който е европейска шампионка до 23 години от 2017-а, има личен рекорд от 2.01 м, постигнат на финала на планетарния форум в Лондон. Бронзовата медалистка от Световното в зала в Бирмингам тази зима Алесия Трост (Италия) ще направи първия си старт за лятото пред родна публика. Планетарната шампионка под покрив от Портланд 2016 Вашти Кинингам (САЩ) също ще е сред участничките в Рим. Американката има колкото Демирева през сезона - 1.94 м, а личен рекорд 1.99 м.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди