изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:04 EEST
ВЕЧЕ ИМА ДАТА ЗА ПУЛЕВ - УАЙТ    
Спорт Вече има вероятна дата да двубоя между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт. Мачът трябва да излъчи официален претендент за световната титла - звание, което в момента е притежание на Антъни Джошуа. Кобрата потвърди вчерашната новина, че мачът почти сигурно ще се проведе в България.

“На 95% е сигурно, че този мач ще се състои в България. За мен е най-важно да успея да зарадвам хората, а подобно събитие може наистина да остане за историята", убеден е той. Българската гордост  спомена и конкретна дата. Става въпрос за 18 август. За домакин на елиминационната битка се спряга обаче не само "Арена Армеец", в която Кубрат Пулев събра 15 000 зрители през декември 2016 г., а и стадион "Васил Левски", където събитието би могло да събере повече от 30 000 души. “Мачът ще бъде там, където може да отидат и да го гледат възможно най-много хора", загатна Кубрат Пулев - носител на интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди