изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:12 EEST
БАЛОТЕЛИ СЕ ЗАВЪРНА С ГОЛ В ДЕБЮТА НА МАНЧИНИ    
Новини

Роберто Манчини дебютира с победа начело на националния отбор на Италия. “Скуадра адзура” надигра с 2:1 Саудитска Арабия в контролна среща, играна на “Кайбънпарк” в Санкт Гален, Швейцария.




В състава на Италия се завърна Марио Балотели. Нападателят на Ница не бе обличал националната фланелка от 2014 година насам, но сега присъствието му се усети веднага. Именно Супер Марио откри резултата в мача с много красив гол. В 21-ата минута той се освободи пред наказателното поле и с мощен изстрел не остави шансове на вратаря.

“Адзурите” удвоиха преднината си в 69-ата минута, когато след центриране от корнер Андреа Белоти стреля с глава, ударът му бе спасен, но той отблизо довкара за 2:0. Саудитска Арабия обаче бързо върна един гол. В 72-ата минута “шейховете” се възползваха от грешка на съперника в средата на терена, Ал Шехри напредна на скорост, финтира и вратаря Джанлуиджи Донарума, който бе излязъл извън наказателното си поле да го пресрещне, и отбеляза в опразнената врата за 2:1.

В мача не паднаха повече голове и Италия се поздрави с успеха. Макар да не се класираха за световното първенство, за “адзурите” в близките дни предстоят още две сериозни проверки. На 1 юни те ще срещнат Франция, а на 4 юни предстои контрола с Холандия.

Саудитска Арабия пък е участник на финалите в Русия и също ще продължи да се готви усърдно, като ще изиграе приятелски срещи с Перу и Германия, съответно на 3 и 8 юни.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди