изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:41 EEST
ИНИЕСТА РАЗКРИ ЗА ИНТЕРЕС ОТ РЕАЛ (МАДРИД)    
Спорт Човекът символ на Барселона Андрес Иниеста твърди, че в миналото кръвният враг Реал (Мадрид) е проявявал интерес към него. Както е известно, преди дни ветеранът напусна “Камп Ноу” в посока японския Висел Кобе.

“Имаше моменти, в които от Мадрид искаха да подпишат с мен. Нямаше никакви преговори. Беше само интерес. Винаги съм бил ясен, че искам да преуспея в Барселона. В началото не беше лесно. Имаше разговори да отида другаде, но винаги съм предпочитал да играя 10 минути тук, отколкото повече в някой друг отбор”, разкри бившият капитан в предаването El Hormiguero. “Идеята за напускането ми се зароди преди година и половина. Въртеше се в главата ми. Не знаех дали това ще ми е последният сезон, но ако бях напуснал, нямаше как да е със спомена от миналата година. Не беше решение от днес за утре. Беше процес, при който свикваш с идеята. Предпочитам да медитирам върху избора с неговите добри и лоши страни. Напускам клуба, където бях през целия си живот”, допълни Иниеста.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди