изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:08 EEST
МЕСИ: В ЕВРОПА ЩЕ ИГРАЯ САМО ЗА БАРСЕЛОНА    
Спорт

Докато Кристиано Роналдо не е сигурен дали ще остане в Реал (Мадрид), големият съперник Лионел Меси за пореден път се врече във вярност на Барселона. “В Европа ще играя само за Барселона. Все повече съм убеден в това. Бих искал да играя и в Аржентина - шест месеца или няколко мача за Нюелс. От мъничък мечтая да играя там”, заяви Лео в интервю за Canal 13.




Запитан дали не съжалява, че играе за Аржентина, а не за Испания, след като иберийците станаха световни шампиони през 2010 година, Ла Пулга каза: “Никога не съм обмислял да играя за Испания. Нямаше да е същото за мен да играя в техния национален тим. Би било уникално да спечеля световната купа с Аржентина”, каза още Меси.

В същото време той сякаш отписа своя тим от битката за титлата на предстоящото световно първенство в Русия. Меси смята, че “гаучосите” не са сред фаворитите, и предупреди феновете да нямат твърде големи очаквания. “Трябва да е ясно за всички, че не отиваме в Русия в ролята на фаворити. Истина е, че разполагаме с добри футболисти и сме готови за битка. Може и да спечелим титлата и аз вярвам в този отбор. Имаме сплав от опит и талант. Но не може да твърдим, че сме най-добрите, защото това не е истина. Няколко други тима са по-добри от нас и те са фаворитите за трофея”, смята Меси.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди