изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:14 EEST
ВЪЗПИТАНИЦИ НА ГИМНАЗИЯ "РАЙКО ЦОНЧЕВ" - ПОБЕДИТЕЛИ В МЕЖДУНАРОДНО СЪСТЕЗАНИЕ "СОЦИАЛНИ ИНОВАЦИИ"    
Образование
Ученици от 10 и 11 клас на ЧПГТП „Райко Цончев“ в Добрич взеха участие в националния финал на международното състезание "Социални иновации" към Junior Achievements в партньорство в NN България. Младите предприемачи от Добрич се състезаваха с над 40 екипа, представили идеи за създаване на социален бизнес от общо 32 училища в страната и успяха да стигнат до национален кръг и да завоюват първо и трето място в състезанието, информират от гимназията.



Единадесетокласниците Полина Петрова, Станимир Василев, Радослав Колчев, Стефани Маринова, след успешно представяне на идеята си за мобилно приложение, което ограничава достъпа на потребителите до социалните мрежи, се класираха на първо място, което им гарантира участие на Международния финал през месец юни, когато ще представят България. Ментор на екипа бе Катя Димитрова - Personal Finance Advisor, Unit manager, Agency “Sredets”.

Деница Панайотова, Десислава Смокова, Рианън Поултън и Синем Шюкри от 11 клас  се класираха на трето място в страната с модела си за събиране и рециклиране на дрехи, и ще присъстват на официално награждаване. Ментор на екипа бе Иглика Семерджиева - Digital Marketing Specialist.

Бора Неджиб, Николай Колев и Рая Иванова от десети клас се класираха на тринадесето място в страната с идеята си за Еко училище, с ментор Димитър Димитров – Financial consultant, agency “Sredets”, съобщи Дарик радио Добрич.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди