изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:29 EEST
ЗАДЪРЖАNХА МЛАД МЪЖ ЗА ДВЕ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ    
Ред и сигурностЗа срок до 72 часа в ареста с постановление на Районната прокуратура в Търговище е задържан М.Л. 24-годишният мъж е привлечен като обвиняем за две измами по познатата схема, че се провежда полицейска операция – престъпление по член 210, ал. 1, т. 2, във връзка с член 209, ал. 1, във връзка с член 20, ал. 4 от НК.


На 27 и 28 май тази година М.Л. възбудил и поддържал в заблуждение две възрастни жени, че съдействат на полицията. Така успял да получи от тях чрез измама сумата 5000 лева. Обвиняемият има отношение и към още 6 други измами в Североизточна България. При извършване на престъпленията той работел заедно с приятелката си.
Районната прокуратура в Търговище ще внесе искане в Районния съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за 24-годишния обвиняем. От материалите по делото става ясно, че съществува реална опасност той да се укрие, както и да извърши друго престъпление.  


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди