изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:02 EET
Екшън в Рим: 1.5 млн. евро задигнати с българска кола    
По света
  Удар за 1. 5 млн. евро направи в Рим банда от четирима души с български номер. Това съобщиха италианските медии.   Според в "Стампа" в 7 часа сутринта четирима души с покрити лица нападнали инкасов фургон в римския квартал "Аурелио". Обирът станал пред очите на десетки автомобилисти на пътя "Аурелия", пише "24 часа".



 Слизайки от автомобила си с български номер "Фиат Добло" бандитите размахали шмайзери и пушки и блокирали пристигналата пред супермаркета кола за инкасо, която трябвало да прибере парите от седмичния му оборот.
Бандитите носели полицейски ленти и единият от тях заплашил служителите на инкасовата фирма с ръчна бомба.

След като обезоръжила мъжете от фирмата, бандата прибрала пренасяните от тях 1.5 млн. евро и изчезнала с българската кола. Карабинери и полиция били вдигнати на тревога, в преследването бил пуснат и хеликоптер.

Не е ясно дали бандитите са българи. В Италия нерядко коли с български номера се използват при извършването на престъпления, включително и при обирите на банки.
   burgasinfo.com
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди