изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:01 EET
Пиян шофьор на "Рено" погуби спътника си - младеж    
Новини 26-годишен мъж е загинал при пътно-транспортно произшествие, станало тази нощ около 02.00 часа по пътя между силистренските села Паисиево и Зебил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра. Младежът пътувал на предната седалка в лек автомобил "Рено", шофиран от 51-годишен мъж, който на десен завой загубил управлението и се ударил в бетонен стълб. Младият мъж загинал на място, а шофьорът получил тежки наранявания и бил откаран в лечебно заведение.

 Друг 28-годишен пътник в колата останал невредим. С дрегер били отчетени 1.52 промила алкохолно съдържание в издишания от шофьора въздух. Служители на РУ в Дулово са установили 60-годишен мъж, блъснал пешеходец и напуснал местопроизшествието. Инцидентът е станал на 3 юни около 01.00 часа по пътя между селата Овен и Черник. Шейсет и седем годишен мъж вървял по платното и бил ударен от лек автомобил, получавайки счупвания на двата крака. Шофьорът не спрял, но след няколко часа бил установен от служители на РУ в Дулово. По двата случая са образувани досъдебни производства.

https://www.blitz.bg
ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди