изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:46 EEST
"ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗВИТИЕ И СЪТРУДНИЧЕСТВО НА ТРАНСГРАНИЧНИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ ОБЩНОСТИ"    
Новини От август 2017 година Община Балчик изпълнява проект "Мрежа за интелигентно сътрудничество на черноморските общности в трансграничния регион", Програма Interreg V-A Румъния-България. В рамките на проекта на 6, 7 и 8 юни в град Балчик, хотел „Уайт рок касъл“, ще се проведе семинар "Интелигентно развитие и сътрудничество на трансграничните черноморски общности".


Семинарът има за цел обмен на добри практики, презентиране на успешни политики и иновации в публичното управление, както и създаването на мрежа на публични и частни заинтересовани страни от черноморските общности на област Добрич и област Констанца - местни и регионални публични власти, граждански сдружения, НПО, общо двадесет от общините Шабла, Каварна и Балчик и двадесет от градовете Констанца, Наводари, Мангалия, Ефория.
Проектът се финансира по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Румъния България чрез Европейския фонд за регионално развитие и се изпълнява от община Балчик в партньорство с община Наводари.
Основната цел на проекта е да създаде условия за сътрудничество между публичните администрации в трансграничния регион на черноморските общини в област Добрич и окръг Констанца, да подобри тяхната ефективност и да стимулира участието на частните заинтересовани страни в процеса на вземане на решения. Бюджетът на проекта е 427 222 евро, а периодът за реализация -  22.08.2017 г. - 21.08.2019 г.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди