изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:05 EET
ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ МАСОВО СЯДАТ ЗАД ВОЛАНА    
Ред и сигурностЗа шест случая на задържани шофьори след употреба на алкохол и наркотици съобщават от полицията.



  • На 1 юни, около 12:45 часа, в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от Г.Д. (22 г.) от град Балчик. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин. От последвалите ОИМ и ПСД в автомобила са намерени 1,5 грама канабис.
  • На 2 юни, около 22:50 часа, в с. Безводица е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от К.Е. (46 г.) от град Добрич. При извършената проверка с техническо средство за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 2,22 промила в издишания от водача въздух.
  • На 2 юни, около 17:25 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от Р.Р. (51 г.) от с. Ломница. Техническото средство отчело наличието на 2,11 промила алкохол в издишания от водача въздух.
  • На 2 юни, около 20:15 часа, по бул. „3-ти март” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от С.А. (38 г.) от с. Стефаново. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът на МПС е лишен от правоуправление по административен ред.
  • На 3 юни, около 12:40 часа, в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения И.Н. (52 г.) от град Генерал Тошево.  При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 0,87 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че И.Н. е с влязла в сила присъда за управление на МПС след употреба на алкохол в кръвта над 1,2 промила.
  • На 3 юни, около 22:10 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения М.Д. (41 г.) от град Варна. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на опиати.
  • Всички шофьори са задържани за 24 часа. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди