изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:59 EET
НЕЙМАР: ГОТОВ СЪМ НА 80% ЗА СВЕТОВНОТО    
Спорт Нападателят на Пари Сен Жермен и на националния отбор на Бразилия Неймар е готов на 80 процента за Световното първенство в Русия. Той получи травма на 25 февруари в мача от първенството на Франция между ПСЖ и Марсилия (3:0). Неймар напусна терена на носилка, а впоследствие лекарите установиха, че е счупил костица на ходилото и е изкълчил глезена на десния крак.

В началото на март 26-годишният бразилец бе опериран, а на 3 юни изигра първия си мач след травмата, отбелязвайки гол при победата над Хърватия (2:0) в контрола. “Радвам се, че успял да се върна на терена и да вкарам гол. Много съм щастлив - заяви Неймар. - Все още изпитвам малко страх, но с всяка тренировка се подобрявам. Постепенно се чувствам по-добре, макар още да изпитвам дискомфорт. Но това е нормално, защото не съм бил на терена дълго време. Сега съм готов на 80%.”

Преди Мондиал 2018 националният отбор на Бразилия ще проведе още един приятелски мач. На 10 юни петкратният световен шампион ще играе с тима на Австрия, който по-рано постигна победи срещу Русия (1:0) и Германия (2:1).

На световното първенство Бразилия ще е в група Е заедно с отборите на Швейцария (17 юни, Ростов-на-Дон), Коста Рика (22 юни, Санкт Петербург) и Сърбия (27 юни, Москва, стадион “Спартак”).


ПЪЛНА ПРОГРАМА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ 2018 ГОДИНА

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди