изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:46 EET
Араби си "поръчват" Моника Валериева за 10 000 долара /СНИМКИ 18+/    
Светска клюка
Слуховете, че Моника Валериева и нейни дружки предлагат услуги на богати мъже в чужбина стават все по упорити. В сигнал до HotArena се твърди, че двете наричат работните си ангажименти „луксозни почивки“, които най-често са в Дубай. Те вече са доста популярни сред мургавите богаташи там, които с удоволствие ги препоръчват на свои авери.


 

Запознати с професионалните ангажименти на миските разкриват в сигнала, че паралия от Дубай е препоръчал горещото дуо на свои приятели-араби в Лондон. Там мацкита са се вихрили няколко дни, защитавайки професионално името си на моделки. Старанието им било подобаващо възнаградено и всяка от тях прибрала по 5000 долара. За турнето им в Лондон се носят легенди в светските среди.

Не е изключено към щедрия хонорар да са прибавили и някоя скъпа вещ. Наскоро гръмна слух, че Моника Валериева имала лошия навик да си прибира разни бижута или пари. Говори се, че годежният пръстен, с който миската се похвали във Фейсбук, е само един от трофеите, който тя си взела от дома на богаташ.
https://www.blitz.bg


Моника Валериева
Моника Валериева

Моника Валериева
Моника Валериева

Моника Валериева
Моника Валериева

Моника Валериева и Галя
Моника Валериева и Галя

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди