изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:12 EEST
ОТ ДНЕС АЛБЕНА Е „МОДНА ФИЕСТА“    
Новини
За 18-и пореден път прекрасният курорт Албена ще се превърне в моден подиум. Организаторите на Модна фиеста Албена обещават на гостите на комплекса четири дни наситени с багри, красота и феерия. Стартът на събитието е днес, за утре е предвидено ревю на бански костюми, бельо и аксесоари, на което ще можете да се насладите край басейна на хотел „Фламинго гранд“ от 11 часа, а от 20 часа пак там ще дефилират красиви манекенки с официални облекла.


А онези, които посетят ревюто на 8 юни край басейна на хотел „Парадайс блу“ ще могат да се включат и в състезание със сладоледи. Аквапаркът „Аквамания“ пък ще домакинства на състезание със слънцезащитни лосиони  и също ще зарадва своите гости с красивите облекла, демонстрирани от също така красиви манекенки. Заключителната вечер на модното събитие ще събере на 9 юни всички почитатели на новите модни тенденции във вариете-театър Албена. С една сума – ако обичате модата, от днес до 10 юни, вашето място е Албена.


НА МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА 2018 ОЩЕ ДВЕ КРАСИВИ ДИЗАЙНЕРКИ

Освен познатите лица и красавици, участие заявиха и дизайнерката на модна къща „Шик“ Стефка Гущерова и художникът дизайнер Николина Стефанова, която произвежда облеклата под марката НИРА. Всички те, заедно с познатите Ангелина Данова, дизайнер на „Анджи фешън“, и Мая Никифорова, представител на „Лейди София“, заедно ще се изявяват в новото бижу на комплекс Албена - петзвездният хотел "Парадайс Блу". Състезателен елемент има между всички тях, но всяка е в своята област. Ангелина е хванала здраво аксесоарите за мъже и не ги пуска вече 20 години, Стефка прави елегантни дамски облекла също толкова, а Мая дълги години показва най-модерните чорапи и чорапогащници на пазара у нас и в чужбина. Николина, позната като автор и художник, ще покаже актуални рисунки върху... актуални колекции. И всичко това в перлата на черноморския туризъм - Албена!



Тук е моментът да споменем и най-актуалните лица от поп изпълнителите - Йордан Марков и Начо Паскал, които ще вдигат настроението на фиестата. Данчо - с невероятните си балади, и ще презентира най-новите си парчета „Момичето за мен“ и „Силата на любовта“, а Начо ще излезе с хита си „Дай ми“, както и с песента „Деспасито“, с която омагьоса корейците в едно друго музикално шоу. Като казахме за елегантни мъже, да не забравим и един от най-елегантните дизайнери - Андрей Николов, дизайнер на модна къща „Яша“, който идва за седма година на фиестата. Преди това 10 години идваше неговата майка Яна Николова, а след това той продължи традицията. Андрей ще представи две колекции, за елегантната бизнес дама и за жената на официален прием, коктейл или парти.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди