изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:30 EEST
Жестоко меле с ром окървави трамвай 20 в София, около гара Подуяне гъмжи от полиция!    
Новини В района на гара Подуяне е направо страшно. Трима мъжаги са си спретнали люто меле в трамвай номер 20, сигнализира читател на БЛИЦ, станал свидетел на кървавата разпра в превозното средство. След размяна на няколко цветущи реплики и заплахи трима души, единият от които от ромски произход, започват да се млатят жестоко пред слисаните погледи на пътуващите в мотрисата.

По думите на читателя ни един от биячите бил видимо почерпен. Ромът отнесъл бутилка в главата и целият облян в кръв се строполил на пода на трамвая. Друг от участниците в боя е с порезни рани по ръцете, а третият - намушкан. Превозното средство е спряло в района на гара Подуяне и в момента там гъмжи от екипи на полицията. След като вратите на мотрисата обаче се отворили единият агресор избягал. Униформените органи на реда го издирват. Останалите двама пострадали при мелето са откарани към лечебно заведение за оказване на медицинска помощ.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди