изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:49 EEST
Сръбският военен министър: Готвят преврат в Белград по рецептата на Майдана в Киев    
По света Министърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин заяви, че протестите на шофьорите дестабилизират обстановката в страната и създават заплаха от повторение на украинския „Автомайдан”, съобщава РТС. „Изглежда, че има хора, които искат да повторят в Сърбия това, което успяха да направят в Украйна. Искат да дестабилизират и разрушат Сърбия. За щастие, президентът на страната Вучич не е Янукович”, заяви Вулин.

Сръбският министър отбеляза още, че украинските протести от 2013 г., които самите участници в акцията нарекоха „Автомайдан”, са били организирани с подкрепата на Запада. „Те се нарекоха Автомайдани и те също блокираха пътища, провокираха конфликти, разрушавайки страната по заръка на западните спецслужби”, заяви Вулин. Припомняме, че тази седмица шофьори блокираха редица магистрали в Сърбия, протестирайки срещу скока на цената на бензина. „Автомайданът” в Украйна от 2013-2014 г. се роди благодарение на организираните колони на протестиращи шофьори по време на "Евромайдана".
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди