изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:06 EEST
ШКОЛА ПО ПРОГРАМИРАНЕ В ЧИТАЛИЩЕ „ЙОРДАН ЙОВКОВ“    
НовиниНародно читалище „Йордан Йовков – 1870 година” – гр. Добрич продължава да търси нови посоки за развитие и разширяване на своята дейност. През летния сезон културният институт поставя пред себе си ново предизвикателство, с цел максимално да удовлетвори търсенията и потребностите на своите потребители.


От 1 юли читалището разкрива Школа по програмиране под името „Програмирането – лесно и интересно”, която ще посреща деца от 9-годишна възраст нагоре и възрастни. Акцентите в обучението са поставени върху особеностите на програмирането, етапите при реализирането на една програма, основните прийоми при разработването на една компютърна програма въз основна на езика C++, уменията за самостоятелно проектиране на алгоритми и др. В програмата на курса са заложени повече от 20 теми, които имат за цел начално запознаване и изграждане на базови познания в програмирането на всеки посетител на школата.
Преподавател в Школата по програмиране е г-жа Светлана Василева, доктор по Информатика. Всеки, който желае повече информация, може да получи такава на телефони 058/ 603 531 и 0875 12 25 91, както и на място в сградата на читалище „Йордан Йовков” - бул. „25-ти септември” №44.
Димитър СТЕФАНОВ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.71 секунди