изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:29 EET
ХОРОСКОП ЗА 12 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 12 ЮНИ


ОВЕН - Съобразявайки се с обективните дадености, ще пристъпите към изпълнение на програмата си. Някои неща ще се случват според очакванията ви, с други ще се преборите, но в крайна сметка ще успявате.

ТЕЛЕЦ - Тревогите ви са неоснователни. Предстоящите развития ще ви подготвят за изпълнението на проект, чието време вече наближава. Започващото начало ще внесе промяна в отговорностите ви.

БЛИЗНАЦИ - Финансови проблеми ще занимават някои от вас днес. Запазете спокойствие и не изпадайте в паника. С интерес ще се отнесете към културни прояви и някои от вас ще посветят от времето си на тях.

ЛЪВ - Деловите от вас ще имат среща, на която ще говорят за идеите и предложенията, свързани с тях. Други ще продължат да търсят по-добри условия за изява на способностите си.


РАК - Като истински прагматични хора ще се възползвате максимално от възможността за допълнителни доходи. Ще спазите договорките и това ще ви донесе нови придобивки, сред които и печеливши оферти.

ДЕВА - Достъпа ви до секретна информация може да ви изкуши и да се възползвате неправомерно от нея. Направите ли го, ще има неблагоприятни последствия за вас, за това си дайте сметка.


ВЕЗНИ - Потърсете си разтоварващи занимания, стреса ви идва в повече и спешно се нуждаете от спокойствие. Тревогите ви са на път да се свършат с победата, която ви предстои скоро.

СКОРПИОН - На юристите и работещите в правната сфера им предстоят успешни изяви. С действията си ще помогнете на някого да възвърне вярата си в себе си, както и да подобри социалното си положение.

СТРЕЛЕЦ - Запазете присъствие на духа и не се оставяйте да ви владеят емоциите. Срочността на делата ви изисква това, както и да не позволявате на околните да злоупотребяват с вниманието ви.

КОЗИРОГ - С подкрепата на човек от обкръжението ви по-добре ще разберете същността на предстоящите промени, или вие ще ги разисквате с него. Предизвикателствата ще поддържат тонуса ви.

ВОДОЛЕЙ - Ще жънете успехи, ако днес ви предстоят изпити и други лични изяви. Ще впечатлявате с високата си подготвеност, интелигентно присъствие и не на последно място упоритост.

РИБИ - Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Ще обновите връзката си.
 

Fausto Papetti Feelings

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди