изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:25 EEST
ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ИЗПРАЩА ТАЛАНТИ ПРИ ГЕША В БАЛЧИК    
Спорт След контролата между Черно море и Черноморец (Балчик) на 22 юни във Варна има вероятност някои футболисти на „моряците“ да потеглят към Белия град, информира „Футбол 24”. Това по всяка вероятност ще бъдат основно юноши на клуба, на които са им необходими много повече мачове, за да придобият ценен опит.

Школата на Черно море през последните години е доста продуктивна, а не е тайна, че доста юноши на варненските отбори играят при балчиклии. По този повод треньорът на Черноморец Георги Иванов–Геша каза: „Говорили сме вече с Илиан Илиев. Ако в хода на подготовката има футболисти, които той няма да използва, те ще са добре дошли при нас. След като са играли и тренирали с Черно море, означава, че са достатъчно добри и могат да ни помогнат във Втора лига“.

Известен вече е първият съперник и Черноморец (Балчик) в предстоящото първенство на Втора футболна лига при мъжете. В първия кръг момчетата на Геша ще гостуват на столичния Локомотив, който игра бараж за елитната група, но не успя да се пребори. На старта на първенството отборът на Добруджа, който се завърна сред професионалистите, ще гостува на изпадналият от Първа лига Пирин (Благоевград). Сезонът започва на 27 юли, а останалите мачове от първия кръг във втория ешелон са: Ботев (Гълъбово) - ЦСКА 1948, Кариана (Ернен) - Арда (Кърджали), Струмска слава (Радомир) – Поморие, Литекс - Царско село, Несебър - Лудогорец 2, Локомотив (Горна Оряховица) – Монтана.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди