изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:53 EEST
БСП ВНАСЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО ТЕМА "СИГУРНОСТ"    
ПарламентБСП ще внесе вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов по тема "Сигурност". Това е решено на съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и на ръководството на ПГ на "БСП за България", съобщи на пресконференция заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев.


    Този вот ще бъде внесен самостоятелно и се надяваме на успех, добави той.
   За оставката на вътрешния министър Валентин Радев, Стойнев коментира: "Той, според нас, вече си е отишъл". По думите му оставката на вътрешния министър трябва да бъде още днес или утре.
   Започваме още от днес да готвим мотивите за вота, точно кога ще стане - до края на седмицата или следващата, не мога да кажа, отговори на журналистически въпрос той. По думите му материалът е изключително голям, толкова много са примерите, дори последната фатална случка - инцидентът с военния хеликоптер, показва, че имаме огромни проблеми в сферата на сигурността. Всяка политическа сила, която смята, че в България има проблем със сигурността, е добре дошла да ни подкрепи, добави Стойнев.
   Попитан защо не внесат вот на недоверие за цялостната политика, заместник-председателят на ПГ на левицата коментира, че наистина това правителство няма сфера, в която да се справя. Според него обаче вот по темата "Сигурност" отговаря най-много на общественото негодувание. ГЕРБ обещаха полицай във всяко село, припомни той и коментира, че почти нищо не се случва от тяхната предизборна програма в сектор "Сигурност", а изключително много се влошава ситуацията. Така че за нас тази тема е водеща и смятаме, че с нея реално може да има успех, добави Стойнев.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди