изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:24 EEST
ЧЕТИРИ ОСНОВНИ УЛИЦИ В ДОБРИЧ ЩЕ БЪДАТ С НОВИ ТРОТОАРИ    
Новини
Започна ремонтът на тротоарите по четири основни улици в Добрич. В момента се работи по улица „Цар Петър“. Нови тротоарни настилки ще бъдат положени по улиците „Независимост“, „Славянска“, “Цар Петър“ и „Дунав“. Дейностите са част от рамково споразумение от януари 2018 г. с предмет: „Строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на пътна и улична мрежа, пътни съоръжения, паркове и елементи на техническата инфраструктура за нуждите на Община град Добрич“.


Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е 3 месеца.
Ремонтът на тротоара по ул. ”Независимост”  обхваща участъка от ул. ”Сан Стефано” до ул. ”Любен Каравелов”, включително ул. ”Хан Аспарух”. Ще бъдат подмени тротоарите по ул. ”Славянска”, в участъка от ул. ”Максим Горки” до бул. ”25-ти септември”. Ремонтът на тротоарите по ул. ”Цар Петър” е в участъка от ул. ”Васил Левски” до бул. ”Добруджа”. Подмяната на тротоарната настилка по  ул. ”Дунав” е в частта от магазин ”Кауфланд” до ул. ”Александър Стамболийски”.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди