изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:27 EEST
Румънец е в болница след челен удар с ТИР    
Новини
Гражданин на Румъния е в болница, след като се сблъскал челно с ТИР във Видинско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал около 22.30 часа снощи на пътя между селата Скомля и Бела. 49-годишният румънец шофирал микробус „Рено Мастер”. При спускане по наклон, в участък от пътя с десен завой, поради несъобразена скорост с пътните и атмосферни условия навлязъл в насрещната лента и се блъснал в идващия срещу него ТИР „Рено”.


Зад волана на голямата машина бил 50–годишен полски гражданин. Ударът е бил в лявата част на влекача, в областта на резервоара, при което возилото се завъртяло на платното за движение и е чист късмет, че не е стигнало до верижна катастрофа. Румънският шофьор е настанен във видинската болница с фрактури на краката, без опасност за живота. И двамата участници в ПТП-то са тествани с дрегер за наличие на алкохол, показанията на техническото средство били отрицателни. По случая работи полицията в Белоградчик, образувано е досъдебно производство.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди