изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:21 EEST
Добруджа ще започне сезона с нови екипи, нови спонсори и подобрения на стадиона    
Спорт

Отборът на Добруджа се събира в понеделник (18 юни) за първа тренировка от предсезонната подготовка. Наставникът Диян Божилов ще изведе футболистите от 18.00 часа на стадион „Дружба”. Повече от петима нови състезатели се очакват на първото занимание, сподели за радио „Добруджа” президентът на клуба Николай Милков, но пожела да запази имената им в тайна. Спонсори на тима ще бъдат фирмите „Пионер България” и „Изида”, като предстои скоро да бъде обявен и още един.



За новия шампионат добруджанци ще бъдат с нови екипи, изработени от фирма „Красико”. Те ще бъдат с ново лого, свързано със 100-годишнината на клуба и ще бъдат препратка към екипа на тима от 1997 година. Предстои подмяната на двете резервни скамейки, като новите седалки за резервните състезатели ще бъдат кожени. Средствата  са осигурени от фирмите „Веселина Трейд” и „Agrochemical”. Освен това ще бъдат подменени и 2000 седалки за зрителите на стадион „Дружба”. Изцяло ще бъдат сменени тези в сектор В и част от сектор А.

Друга добра новина е, че Николай Милков и зам.-председателя на Спортната комисия в Общинския съвет – Георги Друмев, са изчистили различията си. Ще действаме заедно за „Добруджа” и за спорта в Добрич като цяло. Планираме съвместни проекти, свързани с отбелязването на 100-годишнината на клуба, каза Милков. Той изказа благодарности и на кмета и на Общинския съвет за разбирането, което проявяват.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди