изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:58 EEST
МЕЖДУНАРОДНИЯТ БРИДЖ ФЕСТИВАЛ „АЛБЕНА” ЗАПОЧВА ДНЕС    
Спорт Най значимото събитие в българския спортен бридж - Международният бридж фестивал "Албена", който тази година ще има своето 36-о издание в едноименното ваканционно селище ще бъде открит на 19 юни, съобщава Стефан Георгиев, президент на СК „Дама купа” и организатор на проявата .


   Състезатели и гости от 5 континента и от над 15 държави ще имат удоволствието да се срещнат в игрова и приятелска обстановка в прекрасните конферентни зали на хотелски комплекс "Фламинго Гранд" със стотици майстори на бриджа от целия свят. Фестивалът  ще бъде открит във вторник, от 16 часа,  от комплексния управител на „Фламишнго Гранд”  Фриц Фелдмаер по време на първия двойков турнир за купата на "Добруджански хляб"АД.  В програмата са включени 4 едносесийни двойкови турнира, блиц отборен турнир, двусесиен турнир за смесени двойки, трисесиен главен двойков турнир и трисесиен открит отборен турнир. Началото  на всички сесии е от 16.00 часа, като само финалите на открития отборен турнир ще започнат в 10.00 ч. на 1 юли, неделя.  Домакините от ваканционно селище Албена са се постарали да осигурят перфектни условия за игра, настаняване, отдих и развлечения, а организаторите от СК "Дама купа" осигуряват игрово и съдийско обслужване на най високо световно ниво, съобщава Радио Добруджа.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди